RssFacebook

K&B Transport

stukgoed transportVoor stukgoed en complete ladingen in binnen- en buitenland bent u bij K&B transport aan het juiste adres.  Alles over hoe wij met stukgoederen omgaan is hier te vinden.

 

 

koel vries transportDoor jarenlange ervaring op het gebied van koel & vries transport kunnen wij u verzekeren dat de producten onder de juiste condities vervoerd worden van punt A naar B. Hoe wij dit doen is hier te lezen.

 

 

container transportDoordat onze wagens zijn uitgerust met een geavanceerd GPS-systeem kan onze planning de containers op de voet volgen. Ook voor het vervoeren van containers is het belangrijk dat deze het einddoel tijdig bereiken. Meer weten over containertransport lees hier verder.

 

 

tank transportBij tank transport zijn er meerdere kenmerken waar rekening mee gehouden moet worden. Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd zijn onze planners ervaren in het op de juiste manier vervoeren van tanks. Meer over onze oplossing wat betreft tank transport is hier te lezen.

 

 

Op het gebied van international transport binnen Europa kan K&B transport op een slimme en efficiënte manier de producten vervoeren. Benieuwd naar hoe wij dit doen, lees hier verder.